[ad_1]
روش های دون کردن انار
راه های دون کردن انار
برای پذیرایی با انار بهتر میباشد آن ها را به صورت دانه کردن استفاده کنید. برای تهیه ی رب انار ابتدا انارها را باید دانه کنید و بعد با آن رب انار تهیه کنید. در ادامه چند روش سریع دانه کردن انار را، آموزش داده ایم.
روش های دانه کردن انار
دان کردن انار در آب:
ابتدا انار را به صورت عمودی برش بزنید به حدی که پوست آن برش بخورد و دانه های آن ها صدمه نبینند. سپس آن را به 2 بخت تقسیم کنید. داخل کاسه ای بزرگ آب سرد بریزید و انار را داخل آب فرو ببرید و آن را باز کنید، با اشاره ی کمی دانه های انار از آن ها سوا می شود. به دلیل اینکه دانه های انار سنگین هستند به ته کاسه می روند و پوسته های آن روی آب می آیند.
انار را به صورت عمودی برش بزنید
در پایان لایه های وسط انار که روی آب هستند را سوا کنید و دور بریزید و آب آن را خالی کنید. و دانه های آن را داخل آبکش بریزید.
انار را داخل آب دون کنید
سریع ترین روش دانه کردن انار:
بالای سر انار را برش بزرگی بزنید به صورتی که پوست آن را سوا کنید و دانه های آن آسیبی نبینند. سپس از بخت هایی که پوسته ی سفیدی میباشد با چاقو برش بزنید، دوری ی این بخت ها نامنظم میباشد. پس از آن پوست انار را باز کنید و لایه های نازک و سفید را از انار سوا کنید. در این دوران تنها دانه های انار مشخص می شود.
این برش ها را باز کنید.
و روی کف دست بالعکس کنید سپس با پشت قاشق روی پوست انار بزنید تا دانه های آن از آن ها سوا شود و داخل کاسه بریزد. به این کار ادامه بدهید تا دانه های انار کاملا از پوسته های آن سوا شود. (مطلب پیشنهادی: روشهای نگهداری از دانه های انار)
برای دون کردن انار می توانید آن را به این روش برش بزنید
روشی دیگر برای دانه کردن انار:
ابتدا کلاهک سر انار را بگیرید و 6 برش روی پوست آن بزنید و آن را باز کنید و روی دست بگردانید و با قاشق یا یک قطعه چوب و یا با قاشق چوبی همه جای پوست انار بزنید تا دانه های انار از آن سوا شود. در پایان پوسته های داخلی انار از آن ها سوا کنید.
منبع: بیتوته
[ad_2]