خواص گوشت بوقلمون

 %name خواص گوشت بوقلمون

داشتن روی، مس، پتاسیم و سلنیوم از خواص بوقلمون می باشد

گوشت قرمز بوقلمون متمایل‌شدن دارد که حاوی ویتامین ها و مواد معدنی بیشتری باشد، اما چربی و کالری بیشتری هم دارد.

خواص گوشت بوقلمون:

به دنبال بوقلمون تازه، لاغر، ارگانیک مرتعی باشید که در شرایط انسانی و بدون آنتی بیوتیک پرورش یافته اند. بوقلمون های کارخانه ای و معمولی که معمولاً تولید می شوند اغلب در طول فرآوری با نمک، آب و سایر مواد نگهدارنده تزریق می شوند تا سن مفید آنها را کاهش داده و هزینه ها را کاهش دهد. بوقلمون های مرتعی با دسترسی به پوشش گیاهی نیز از نظر امگا 3 بیشتر از بوقلمون های کارخانه دار هستند.

مصرف گوشت بوقلمون برای کودکان و سالمندان در فصل سرما خیلی مناسب می باشد.

در گوشت بوقلمون پروتئین زیاد و چربی کمی وجود داشته می باشد. بوقلمون از دسته مواردی می باشد که فسفر، آهن، پتاسیم و ویتامین های B در آن وجود داشته می باشد.

در بوقلمون املاح مفیدی مثل روی، مس، پتاسیم و سلنیوم خیلی دیده می شود.

به دلیل اینکه در گوشت بوقلمون اسید آمینه وجود داشته می باشد می تواند در بدن از تجمع سرب و جیوه پیشگیری کند و به کارکرد کبد در دفع سموم بدن خیلی کمک کند.

بوقلمون دارای گوشت سفید در ناحیه سینه می باشد که کم چرب می باشد و علاوه بر آن دارای گوشت قرمز و تیره در بخش های ران می باشد.

مصرف گوشت بوقلمون می تواند حدود نیمی از اسید فولیکی که در روز نیاز دارید را برای بدنتان تامین کند و به عنوان یک منبع عالی روی، پتاسیم، پروتئین، ویتامین های B1 و B3  و B6 و B12 و همچنین اسید آمینه ترپپتوفان به شمار می رود.

بیشتر بخوانید:  خرما اکسیر بازیافت انرژی و جوانی

گوشت قرمز بوقلمون به طور معمول حاوی ویتامین ها و مواد معدنی بیشتری نسبت به گوشت سفید بوقلمون می باشد بلکه چربی و کالری بیشتری می باشد.

گوشت بوقلمون باید پخته شود تا دمای داخلی آن به 165 درجه فارنهایت برسد.

بوقلمون های خانگی یا ارگانیک به طور معمول از امگا 3 بالاتری نسبت به بوقلمون های کارخانه دار بهره‌مند هستند.

جداکردن پوست بوقلمون سبب می شود مقدار زیادی از چربی را از بین ببرد.

%name خواص گوشت بوقلمون

از فواید بوقلمون تغییرناپذیر نگه داشتن انسولین بعد از غذا را می توان نام برد

خوردن غذاهایی مشابه بوقلمون که سرشار از پروتئین هستند، به افزایش حس سیری کمک می کنند، به این معنی که سبب می شوند شخص مدت طولانی تر حس سیری کند و سبب لاغر شدن شخص می شود.

دریافت مقدار کافی پروتئین به حفظ ماهیچه ها و تغییرناپذیر نگه داشتن سطح انسولین پس از غذا کمک می کند. با این حال پروتئین ماده ای می باشد که اکثر گوشت خواران در مقادیر کافی از آن استفاده می کنند.

تریپتوفان موجود در بوقلمون ممکن می باشد به پشتیبانی از سطوح سالم سروتونین در بدن کمک کند، که سبب هوشیاری و خلق و خوی خوب می شود.

منبع سالم پروتئین:

بوقلمون یک ماده غذایی سرشار از پروتئین می باشد.

پروتئین برای رشد و نگهداری ماهیچه ها حائز اهمیت می باشد. این ساختار به سلول ها و به انتقال مواد مغذی در بدن شما کمک می کند.

بیشتر بخوانید:  میوه اژدها: فواید و نحوه خوردن

علاوه بر این، یک رژیم غذایی با پروتئین بالا می تواند سبب شود حس سیر بودن کنید و سبب کاهش وزن شما شود.

گوشت بوقلمون سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند

مدارک زیادی وجود دارد که نشان می دهد اسیدآمینه تریپتوفان، نقش بازي كردن اساسی در سیستم ایمنی بدن به عهده دارد. متابولیت های تریپتوفان (مولکول های ناشی از تجزیه تریپتوفان در بدن) تاثیر داروهایی را دارند که برای کاهش علائم بیماری ام اس استفاده می شوند. بیماری ام اس یک نوع بیماری‏ مربوط به سیستم ایمنی بدن می باشد.

%name خواص گوشت بوقلمون

بوقلمون سرشار از آهن می باشد

منبع غنی از مواد معدنی :

بوقلمون با سلنیوم، روی و فسفر بارگذاری شده می باشد.

سلنیوم به بدن شما کمک می کند تا هورمون های تیروئید تولید کند، که میزان سوخت و ساز و میزان رشد شما را تنظیم می کند.

روی یک ماده معدنی ضروری می باشد که برای بسیاری از فرآیندهای مختلف بدن مشابه توضیح ژن، سنتز پروتئین و واکنش آنزیم مورد نیاز می باشد.

فسفر برای سلامتی استخوان خیلی حیاتی می باشد.

علاوه بر این، بوقلمون مقادیر کمی منیزیم و پتاسیم را در اختیار شما قرار می دهد.

پیشگیری از سرطان :

اسید آمینه تریپتوفان برای تلاش سلول های T لازم می باشد. سلول‏ های T یک نوع از سلول ‏های سیستم ایمنی بدن هستند که سلول‏ های سرطانی را از بین می‏ برند. در فقدان تریپتوفان، سلول T پرکار می میرند.

%name خواص گوشت بوقلمون

مصرف گوشت بوقلمون بی خوابی را کاهش می دهد

گوشت بوقلمون برای کمک به کاهش بی خوابی :

تریپتوفان که در گوشت بوقلمون نیز یافت می شود، توسط مغز برای تولید سروتونین استفاده می شود. سروتونین یک انتقال دهنده عصبانی می باشد که بدن را آرام و تقویت می کند و منجر به احساس خوب می شود، که برای کسانی که از بی خوابی رنج می برند، مفید می باشد.

بیشتر بخوانید:  خواص ژل آلوئه ورا + روش های استفاده از ژل آلوئه ورا برای پوست

سلنیوم یک ماده مغذی دیگر می باشد که در بوقلمون یافت می شود و سبب افزایش و تندرستی خواب و افزایش ایمنی بدن می شود. بسیاری از مردم بوقلمون را برای بی خوابی می خورند؛ زیرا حاوی ویتامین B3 و B6 می باشد که در کنترل شرایط مفید هستند.

گوشت بوقلمون غنی از آهن :

بوقلمون دارای مقدار زیادی آهن می باشد. آهن برای تولید خون و انرژی خیلی ضروری می باشد. کمبود آهن در بدن می تواند سبب خستگی، ریزش مو، سردرد، پوست خشک، ناخن های ترد و ترد باشد.

توصیه ها :

گوشت بوقلمون دارای اسید آمینه پورین می باشد، لذا مبتلایان به نقرس باید آن را به میزان خیلی کم مصرف کنند.

 گوشت بوقلمون دارای مقدار کمی اگزالات می باشد. لذا بیماران گرفتار به سنگ کلیه اگزالاتی، خیلی کم باید آن را بخورند.

 بوقلمون‏ هایی که به طور طبیعی و ارگانیک پرورش داده می‏شوند، هیچ نوع هورمون و آنتی بیوتیکی در بدن خود ندارند.

 تقریبا تمامی چربی بوقلمون در پوست آن موجود می باشد. همچنین گوشت تیره رنگ آن چربی بیشتری از گوشت روشن‏تر (سفید) آن دارد. لذا قبل از پختن گوشت بوقلمون، تمامی پوست آن را سوا کنید. همچنین افراد گرفتار به چربی خون بالا بهتر می باشد از گوشت روشن‏تر آن استفاده کنند.

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

پلانتین چیست؟ خواص و مضرات پلانتین

میوه پلانتین پلانتین چیست و اختلاف پلانتین با موز پلانتین یا موز پختنی از نظر …