خواص ذرت؛ 8 خاصیت ویژه ذرت برای سلامتی

[ad_1]

(*8*)

 %name خواص ذرت؛ 8 خاصیت ویژه ذرت برای سلامتی

دوستی با خواص بلال

دوستی با خواص ذرت بلال

امروزه مصرف ذرت در منزل ها خیلی شده می باشد، ذرت یا بلال جز دسته های غلات و سبزیجات و حبوبات می باشد ذرت از خواص بسیاری بهره‌مند می باشد. در ادامه به فواید ذرت اشاره کرده ایم.

ذرت چیست؟

ذرت هم به عنوان یک گیاه غلات و هم حبوبات در نظر گرفته می شود.

ذرت شیرین را که از لپه می خورید معمولاً در دنیای آشپزی به عنوان یک سبزی در نظر گرفته می شود، در حالی که دانه های خشک که برای پاپ کورن استفاده می شود به عنوان غلات کامل طبقه بندی می شوند.

ذرت بیش از 9000 سال پیش در مکزیک پدید آمده و در بسیاری از نقاط جهان با نام اصلی “ذرت” شناخته می شود. بومیان آمریکایی این محصول را به عنوان منبع اصلی غذا کشت و برداشت کردند.

امروزه، این یکی از پرمصرف ترین غلات در سراسر جهان می باشد.

ذرت معمولاً سفید یا زرد می باشد اما به رنگ های قرمز، بنفش و آبی هم وجود دارد.

این ماده به عنوان ذرت شیرین، ذرت بو داده، توتیلا، پولنتا، چیپس، آرد ذرت، غلات، روغن و شربت خورده می شود و به غذاهای بی شمار دیگر افزایش می شود.

خاصیت ذرت

ذرت سرشار از کربوهیدرات می باشد و مملو از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی می باشد. همچنین از نظر پروتئین و چربی نسبتاً کم می باشد.

ممکن می باشد از بیماری دیورتیکولیت و سایر مسائل گوارشی پیشگیری کند.

%name خواص ذرت؛ 8 خاصیت ویژه ذرت برای سلامتی

از خواص بلال کبابی می توان به پیشگیری از بیماری های گوارشی اشاره کرد

از خواص بلال ذرت داشتن فیبر انبوه

مصرف فیبر غذایی با کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری از جمله بیماری های قلبی و برخی سرطان ها در ارتباط می باشد. حتی خوردن فیبر کافی سبب هضم بهتر می شود و ممکن می باشد شما را در مساوی مشکلات روده محافظت کند.

بیشتر بخوانید:  خرما اکسیر بازیافت انرژی و جوانی

ذرت، به طور خاص، ممکن می باشد در مساوی مشکلات خاص هضم، از جمله بیماری دیورتیکولی، که با التهاب دستگاه گوارش مشخص می شود، محافظت کند.

خوردن ذرت و ذرت بو داده ممکن می باشد سبب سلامت روده و پیشگیری از بیماری های گوارشی شود. با این حال، تحقیقات بیشتری لازم می باشد.

دریافت فیبر در رژیم غذایی سبب کاهش خطر مرگ زودرس، به ویژه از بیماری های قلبی عروقی، عفونی و تنفسی می شود.

وجود آنتی اکسیدان ها از خاصیت بلال می باشد

برخی از انواع ذرت غنی از آنتی اکسیدان هستند، به ویژه در گروهی از آنتی اکسیدان ها به نام کاروتنوئیدها.

آنتی اکسیدان ها با تاثیر رادیکال های آزاد مضر در بدن مبارزه می کنند. تحقیقات نشان می دهد که رادیکال های آزاد ممکن می باشد در روند پیری و ایجاد جمعی از بیماری های مزمن نقش بازي كردن داشته باشند.

بسیاری از میوه ها و سبزیجات از جمله سبزیجات برگ تیره، هویج و سیب زمینی شیرین نیز سرشار از کاروتنوئید هستند.

که آنتی اکسیدان کوئرستین با التهاب بحرانی و مزمن مقابله می کند و از بیماری های تخریب عصبانی مشابه آلزایمر محافظت می کند. کوئرستین همچنین با آپوپتوز مرتبط می باشد، توالی خود تخریبی که بدن برای از بین بردن سلول های پوسیده یا ناکارآمد استفاده می کند.

دیگر آنتی اکسیدان های موجود در ذرت آبی و بنفش به ویژه در دفع التهاب مفید می باشد. آنها همچنین از استرس اکسیداتیو، عدم برابری بین تولید رادیکال های آزاد صدمه رسان به سلول و توانایی بدن در مقابله با اثرات مضر محافظت می کنند.

%name خواص ذرت؛ 8 خاصیت ویژه ذرت برای سلامتی

داشتن پروتئین انبوه از خواص بلالی می باشد

سرشار از پروتئین می باشد

پروتئین ذرت از بسیاری از سبزیجات دیگر بیشتر می باشد و این سبب می شود گیاهخواران یا افرادی که باید پروتئین بیشتری از منابع غیر حیوانی بخورند، گزینه مناسبی برایشان باشد.

بیشتر بخوانید:  گیلاس وحشی: خواص دارویی و نحوه مصرف

برخی مطالعات نشان می دهد که یک رژیم غذایی غنی از پروتئین با کاهش گرسنگی یا کمک به سوزاندن کالری اضافی از کاهش وزن سالم پشتیبانی می کند.

تقویت بینایی و پوست و مو

ذرت شیرین مملو از لوتئین و زیگزانتین می باشد، دو ماده شیمیایی گیاهی که سلامت بینایی را تقویت می کند. و نشان داده شده می باشد که خطر تخریب ماکولا و آب مروارید را کاهش می دهد. همچنین یکی از فواید ذرت برای پوست و مو می باشد که سبب تقویت و افزایش رشد مو و همچنین نرم کردن پوست می شود.

خطر کم خونی را کاهش می دهد

ذرت سرشار از ویتامین B12، اسید فولیک و آهن می باشد که به تولید سلول های قرمز خون در بدن کمک می کند. با تأمین کافی مواد مغذی مورد نیاز برای تولید گلبول های قرمز تازه، به کاهش خطر کم خونی کمک می کند. به گفته متخصصان تغذیه، 1 فنجان ذرت خام حاوی 125 کالری، 27 گرم کربوهیدرات، 4 گرم پروتئین، 9 گرم قند، 2 گرم چربی و 75 میلی گرم آهن می باشد.

%name خواص ذرت؛ 8 خاصیت ویژه ذرت برای سلامتی

ذرت سرشار از انرژی می باشد

تقویت کننده انرژی

اگر شما یک ورزشکار هستید و یا دوست دارید انرژی بیشتری داشته باشید، پس غالباً ذرت را در وعده های غذایی خود بگنجانید. ذرت حاوی کربوهیدرات پیچیده ای می باشد که با سرعت کمتری هضم می شود و به نوبه خود انرژی را برای مدت روزگار طولانی تری تأمین می کند. یک فنجان ذرت حدود 29 گرم کربوهیدرات تولید می کند که نه تنها انرژی بدن را تأمین می کند بلکه عملکرد مناسب مغز و سیستم عصبانی را پشتوانه می کند.

سطح قند خون و کلسترول را کاهش می دهد

ذرت شیرین و روغن ذرت جریان خون را افزایش می دهد، جذب کلسترول را کاهش می دهد و انسولین را تنظیم می کند، و آن را به یک گزینه عالی برای بیماران دیابتی و کلسترولی تبدیل می کند. طبق گفته یک متخصص تغذیه و سلامتی: “این ماده غنی از کربوهیدرات می باشد، منبع بزرگی از انرژی می باشد. غنی از مواد مغذی، ذرت خیلی غنی از ویتامین B1، ویتامین B5 و ویتامین C می باشد که به مبارزه با بیماری ها و تولید سلول های جدید کمک می کند. ذرت همچنین با کاهش سطح قند خون در بیماران دیابتی به کاهش سطح کلسترول در بدن کمک می کند.

بیشتر بخوانید:  نارگیل و خواص بی نطیر آن

مصرف ذرت در زمان حاملگی مفید می باشد

دارای مزایای زیادی برای مادر و کودک می باشد. ذرت سرشار از اسید فولیک می باشد و حاوی زیگزانتین و اسید فولیک می باشد که خطر نقص مادرزادی را در کودک کاهش می دهد. این می تواند از کودک در مساوی از بین رفتن عضلات و مشکلات فیزیولوژیکی محافظت کند. به دلیل داشتن فیبر زیاد، یبوست را کم می کند، که نگرانی خیلی شایع مادران باردار می باشد.

%name خواص ذرت؛ 8 خاصیت ویژه ذرت برای سلامتی

ذرت به روش های متفاوتی مصرف می شود

مضرات ذرت:

ذرت سرشار از قند می باشد

برخی افراد ذرت را با HFCS که قند می باشد اشتباه می گیرند. ذرت حاوی قندهای طبیعی می باشد، اما مقادیر آن با مقادیر موجود در سایر سبزیجات نشاسته ای قابل مقایسه می باشد، اگرچه کمی بیشتر می باشد.

بدن نمی تواند ذرت را هضم کند

ذرت سرشار از سلولز می باشد که یک فیبر نامحلول می باشد و بدن نمی تواند هضم کند. با این حال، بدن سایر اجزای ذرت را تجزیه می کند.

جویدن ذرت به مدت طولانی می تواند به سیستم هضم غذا کمک کند تا دیواره های سلولز را برای دسترسی به مواد مغذی بیشتر از بین ببرد.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

پلانتین چیست؟ خواص و مضرات پلانتین

[ad_1] میوه پلانتین پلانتین چیست و اختلاف پلانتین با موز پلانتین یا موز پختنی از …