آموزش پاک کردن سیرابی

[ad_1]

%name آموزش پاک کردن سیرابی

پاک کردن سیراب و شیردان

سیرابی یکی از مقوی ترین غذاهایی هست که از قدیم در ایران باب بوده هست. اگر سیرابی پاک شده شود بعد از پخت زیاد خوشمزه می شود. و اگر پاک شسته نشود اصلا خوشمزه نمی شود. در ادامه یکی از بهترین و آسان ترین روش های پاک کردن سیرابی و شیردان را آموزش داده ایم.

برای پاک کردن سیرابی، ابتدا آن را برش بزنید تا به شکل پوست صافی در بیاید تا به آسودگی بتوانی آن را پاک کنید. اجازه بدهید آب جوش بیاید، سپس آب جوش را داخل قابلمه ای که سیرابی داخل آن جا می شود بریزید سیرابی را سریع داخل آب جوش قرار بدهید به صورتی که پایان بخت های سیرابی آب جوش باشد بعد از گذشت 1-2 لحظه سیرابی را از داخل آب جوش بیرون بیاورید و با چاقو روی آن بکشید تا پرزهای سیرابی کنده شود. اگر بخت هایی از آن باقی ماند باز داخل آب جوش قرار بدهید و باز با چاقو روی آن بکشید تا کاملا سفید و پاک شود.

%name آموزش پاک کردن سیرابی

آموزش پاک کردن سیرابی

بیشتر بخوانید:  آیا استریل کردن یا گرم کردن شیشه های کنسرو در فر ایمن است؟

بعد از اینکه روی سیرابی پاک شد به پی‌جویی داخل آن بروید، برای آب‌کشیدن داخل سیرابی باید زیر شیر آب این کار را انجام بدهید به این صورت که آب را کم باز کنید و روی پوست داخل آن دست بکشید. پایان ضایعات و کثیفی های آن را سوا کنید. به صورتی که سفید و پاک شود.

در اکثر مواقع سیرابی را با شیردان بفروش می رسانند. برای پاک کردن شیردان از یک جهت آن را برش بزنید و پایان کثیفی های آن را دور بریزید و زیر آب آن ها را بشویید داخل شیردان به صورت لایه لایه می باشد با دست لایه ها را تکان بدهید و پایان اطراف آن را پاک بشویید. بین آن ها کثیفی باقی نماند و بیرون آن را هم زیر آب کاملا پاک بشویید.

بیشتر بخوانید:  پودر سفیده تخم مرغ چیست و چه کاربردی دارد؟

اگر سیرابی و شیردان پاک شسته نشود هنگام پخته شدن بو و مزه ی بدی می گیرد.

%name آموزش پاک کردن سیرابی

نحوه آب‌کشیدن سیرابی

بعد از آب‌کشیدن سیرابی می توانید آن را داخل نایلون فریزری بگذارید و در فریزر نگهداری کنید و در دوران مورد نظر آن را بپزید.

طرز پخت سیرابی :

برای پخت سیرابی ابتدا آن را داخل آب قرار بدهید و اجازه بدهید چند لحظه داخل آب بجوشد سپس آب آن را خالی کنید و داخل زودپز یک رقم پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن داغ‌کردن بدهید زمانی که پیازها سبک شدند سیرابی را به آن ها افزایش کنید و بعد آب جوش و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به آن افزایش کنید تمرکزفکر کنید آب آن کم نباشد زیرا حدود 2-3 ساعت به آن اجازه بدهید تا به آرامی بپزد. و بعد از این دوران آن را تست کنید اگر پخته بود نمک آن را بچشید اگر لازم بود باز به آن نمک افزایش کنید. اگر نپخته بود باز به آن اجازه بدهید تا بپزد. مدت دوران پخت با هم گوناگون هست.

بیشتر بخوانید:  آشنایی با روش های پخت ماهی

بعد از پخت سیرابی ها را خرد کنید و با لیموترش تازه نوش جان کنید.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

ترفندهایی برای آشپزی آسان

[ad_1] ترفندهای آشپزی آسان اگر کمی شور و شوق و خلاقیت به هزیننه دهید در …